Om os

Lidt nord for Skjern, lidt syd for Ringkøbing ligger Højmark Forsamlingshus.

OM GASTRO 41 | En del af Højmark Forsamlingshus

Lidt nord for Skjern, lidt syd for Ringkøbing ligger Højmark Forsamlingshus. Med Gastro 41 og flotte renoverede lokaler er scenen sat for en uforglemmelig oplevelse. Hvad enten det er for at nyde en dejlig sommerdag på terrassen, en romantisk middag i skumringen, bryllup, selskaber eller anden festlig lejlighed, sørger vi for de perfekte rammer og tager hånd om jer.

Vores køkken

Køkkenet i Højmark Forsamlingshus er drevet af os – Gastro 41 med Martin Sahlholdt i spidsen siden 1.1.2022. Gastro 41 præsenterer fransk/nordisk mad. Vi laver vores serveringer fra bunden ud fra sæsonens råvarer og har derfor også et varieret kort. Vi går meget op i bæredygtighed, og at vores gæster får den bedste madoplevelse.

Lidt historie om Højmark Forsamlingshus

Højmark, den oprindelige del af Sdr. Lem Sogn, ligger på en såkaldt bakkeø, en del af Vestjylland med frodig agerjord og med udsigt over Ringkøbing Fjord. Den gode jord har i århundreder været basis for en stærk, aktiv, selvhjulpen bondekultur med overskriften sammenhold, og vi løfter i flok.

Der har altid været ildsjæle i Højmark, og det er her også i dag. Synlige resultater af denne foretagsomhed er: et kirketårn i 1924, forsamlingshuset – Jyllands største i 1934, idrætshal i 1966 og hal nr. 2 i 1992.

Kirke, sognehus, friskole, kommunal børnehave, forsamlingshus og to idrætshaller ligger med få skridts afstand til hinanden og danner kernen i Højmark. Et kulturcenter, der tiltrækker folk fra nær og fjern og langt uden for sognegrænsen.

Højmark Forsamlingshus og Idrætshaller er en institution, hvor der hver uge strømmer hundredvis af mennesker fra et stort opland til Højmark til sport, fester, banko og møder af en hver art: virksomheds-, kommunale- lærerkreds-, landboforenings- og foreningsmøder.